Herhaalrecepten

Op de verniewde website is het noodzakelijk om in loggen voordat u herhaalrecepten aan kunt vragen. Hebt u nog geen inloggegevens, dan dient u zich nu eerst eenmalig te registreren via onderstaande link "Wilt u zich registreren?". Het voordeel na eenmalig registreren is dat u bij volgende herhaalreceptaanrvragen niet uw persoonsgegevens opnieuw hoeft in te voeren. Het oude herhaalrecepten-formulier werd verzonden via een gewone email. Dit is uiteraard minder veilig dan de huidige module die werkt via de goed beveiligde patiëntenomgeving.

Wanneer u uw herhalingsrecepten aanvraagt  voor 15.00 uur, dan bent u er zeker van dat de medicijnen de volgende werkdag vanaf 16.00 uur bij de apotheek klaarliggen.
De apotheek is dagelijks van 8:30 tot 17.30 uur geopend van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag is één van de apotheken geopend van 9.00 tot 12.00 uur. In geval van nood is de apotheek echter 7x24 uur bereikbaar. Nieuwe recepten kunnen bij de assistente worden aangevraagd. Indien u dat voor 12.00 uur doet, kunt u het recept afhalen bij de praktijk na 14:00 uur dezelfde dag.  Als u het recept niet ophaalt, kunt u de medicijnen de volgende dag na 16.00 uur bij de apotheek afhalen.

www.apothekenurk.nl