Medewerkers

W. Bloed

W. Bloed
Huisarts

Dokter Bloed is sinds 1 januari 2006 werkzaam op Urk. In november 2005 voltooide hij de  huisartsenopleiding aan het UMC St. Radboud in Nijmegen.

Marit van den Ham

Marit van den Ham
Huisarts in opleiding

Per 1 maart 2017 is Marit van den Ham begonnen als huisarts in opleiding. Zij volgt de huisartsopleiding aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor het praktijkdeel van haar opleiding is Marit werkzaam in de praktijk op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Vanwege zwangerschapsverlof is Marit afwezig vanaf 31 augustus tot 23 januari 2018. 

Eleine Coutinho do Carmo

Eleine Coutinho do Carmo
Praktijkassistente

Per 23 mei 2011 is Eleine Coutinho do Carmo begonnen als praktijkassistente. Per 1 november 2013 werkt Eleine op maandag, woensdag en donderdagmiddag.

Kirsten Nota

Kirsten Nota
Doktersassistente

Per 1-1-2017 is Kirsten werkzaam in de praktijk. Zij werkt op maandag, woensdag en vrijdag. 

Carin Bloed-Lohuis

Carin Bloed-Lohuis
Praktijkassistente

Tijdens weekenddiensten werkt Carin Bloed als assistente mee in de praktijk. Carin verricht tevens financieel-administratieve taken.

Jennie Havelaar-Nijenhuis

Jennie Havelaar-Nijenhuis
Praktijkondersteuner

Als praktijkondersteuner houdt Jennie spreekuur voor patiënten met suikerziekte, hoge bloeddruk en longemfyseem. Naast het houden van spreekuur en het doen van visites heeft Jennie managementondersteunende taken binnen HAGRO Urk-1. Zij organiseert overleg met andere medische disciplines en bereidt vergaderingen van de HAGRO  voor. Jennie werkt op dinsdag en woensdag.

Andra van Weeghel-Admiraal

Andra van Weeghel-Admiraal
Praktijkondersteuner GGZ

Per 1 mei 2014 is Andra op dinsdag werkzaam binnen de praktijk als praktijkoondersteuner GGZ. Zij behandelt patienten met  psychosociale klachten. De zorg wordt volledig vergoed door de basisziektekosten-verzerking en valt niet onder het eigen risico.

Christa de Blois-de Visser

Christa de Blois-de Visser
Praktijkondersteuner GGZ

Per 31 augustus 2016 is Christa begonnen als praktijkondersteuner GGz. Zij werkt op dinsdag en donderdagochtend. Zij behandelt patienten met psychosociale klachten. De kosten van deze zorg vallen niet onder het eigen risico.